به گزارش مِهستان رسانه؛ طراحی میدانهای شهری موضوعی است که تنها با شناخت نقش و اهمیت آنها در قرارگیری موقعیت شهری امکانپذیر است.
این عرصههای مهم شهری باید به گونهای طراحی شوند که علاوه بر نشان دادن هویت شهر، پاسخگوی شرایط و نیازهای شهروندان نیز باشد.
میدانهایی که در دهه های اخیر احداث شده اند، در توسعههای شهری اغلب به عنوان گرههای ترافیکی و محل تقاطع شریانهای اصلی مطرح است؛ این میادین معمولاً فاقد طرح کالبدی مناسب بوده و شکل گیری بدنه آنها تنها با تعیین کاربری تعریف میشود و بدنه سازی ها نیز عموماً با مرور زمان و با سلایق گوناگون مالکان و طراحان شکل میگیرد که از ویژگیهای زیبایی شناسانهای برخوردار نیست.
بنابر این گزارش؛ در شهر مِهستان ۱۲ میدان شهری وجود دارد که نام گذاری شده اند و یک میدان نیز بی نام و نشان است.
متاسفانه میدان های شهر مِهستان در فازهای به اصطلاح شخصی ساز به جز میدان مادر، نه کارایی برای موضوع تفرجگاهی دارند و نه المان ها و زیباسازی محیطی آنها با موضوعات اجتماعی و فرهنگی شهر تناسبی دارند که این مهم باعث شده است که این میادین کارایی اصلی خود را از دست داده اند و فقط تابلو نشان خود را برای عرضه به نمایش گذاشته اند.
اما در آنسوی دوگانگی مدیریت شهری، یعنی فازهای به اصطلاح مسکن مهر، میادین نه تنها در زیباسازی و مبلمان شهری نقش نداشته، بلکه به یک خرابه ای تبدیل شده اند که در عصر حاضر حتی در دورافتاده ترین نقاط شهری کشور نیز شاهد وجود این نوع میادین نیستیم.
حال جا دارد تا مدیریت شهری که متشکل از شهرداری و شرکت عمران است، نگاه تخصصی تر و کارشناسی شده تری به موضوع میادین شهر مِهستان داشته باشند و از نگاه سلیقه ای و غیرکارشناسی در بهسازی آنها خودداری نمایند.
مشاهده لیست میادین شهر مِهستان
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
کلیه حقوق برای «مِهستان رسانه» محفوظ است