به گزارش مِهستان رسانه؛ رئیس اتحادیه تالارداران و اغذیه فروشان شهرستان ساوجبلاغ گفت؛ در راستای ارتقای سطح کیفیت خدمات اصناف غذایی و نظارت بر رعایت استانداردهای بهداشتی، گشت مشترک اداره بهداشت، دامپزشکی و اتحادیه تالارداران و اغذیهفروشان در سطح شهر مِهستان برگزار شد.
مهدی مستانی در ادامه بیان کرد؛ واحدهای فعال در حوزه رستورانها و فستفودهای سیار مورد ارزیابی قرار گرفتند و هدف از این گشت، نظارت بر رعایت موازین بهداشتی، سلامت مواد اولیه و شرایط نگهداری مواد غذایی بود تا از این طریق، سطح خدمات ارائهشده به شهروندان بهبود یابد.
وی تاکید کرد؛ این اقدام مشترک نشاندهنده همکاری مستمر بین نهادهای نظارتی و اتحادیههای صنفی برای حفظ سلامت عمومی و ارتقای کیفیت صنف غذا است. اتاق اصناف و اتحادیه تالار و اغذیه از چنین برنامههای نظارتی استقبال کرده و بر ضرورت تداوم اینگونه بازرسیها برای تضمین رضایت و سلامتی مشتریان تأکید دارد.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
کلیه حقوق برای «مِهستان رسانه» محفوظ است